JOOMLA CURSUS

Heb je een Joomla website, of wil je die binnenkort gaan aanschaffen? Zorg er met behulp van onze Joomla cursus voor dat je de basis op een goede manier onder de knie krijgt. Zo kun je de eerste stappen binnen het Content Management Systeem (CMS) zetten en zorg je ervoor dat je de website op een degelijke manier in kunt richten. Verder helpen we je natuurlijk met het gebruik van Joomla en zorgen we ervoor dat je de website zo kunt optimaliseren dat je optimaal gevonden wordt in zoekmachines als Google.

Met de Joomla cursus kom je allereerst meer te weten over de eerste stappen die je binnen het CMS zal zetten. Welk scherm krijg je te zien en wat houden de verschillende onderdelen in? Joomla is volledig in het Nederlands te gebruiken, maar de eerste aanwijzingen zorgen ervoor dat je onder andere bekend raakt met de termen die er gebruikt worden. Zo zal je merken dat je je weg beter leert vinden en je vervolgens gebruik kunt gaan maken van het CMS. Met de Joomla cursus maak je als het ware kennis met dit handige systeem, dat via een template zorgt voor een professioneel ogende website.

Het gebruik van Joomla zorgt ervoor dat je er steeds beter mee leert werken. Wij helpen je tijdens de Joomla cursus met het leggen van een goede basis, zodat je in ieder geval in de goede richting vertrekt. Een goed begin is het bekende halve werk, waardoor het verstandig is om met de cursus te starten, wanneer je nog geen ervaring hebt met het systeem. Dankzij de Joomla cursus zal je merken dat het CMS op een heel logische en eenvoudige manier in elkaar zit, waardoor je er vervolgens optimaal gebruik van kunt gaan maken.

Uiteraard helpen we je in de Joomla cursus daarnaast met het inrichten van je website. Leer hoe je een artikel kunt plaatsen, maar ook hoe je de tekst later weer aan kunt passen en je bijvoorbeeld een foto toe kunt voegen. Daarnaast vertellen we je meer over eventuele extensies die je toe kunt passen en natuurlijk de mogelijkheden die je hebt om je teksten op verschillende manieren weer te geven. In de Joomla cursus leer je Joomla in te richten, zodat de website er precies zo uit komt te zien als hoe jij dat wenst.

Uiteraard zullen we je in de Joomla cursus tenslotte meer vertellen over de mogelijkheden tot het optimaliseren van het CMS. Je zorgt er op die manier niet alleen voor dat je bezoekers er vinden wat ze zoeken, maar ook dat een zoekmachine als Google je beloont met een hoge positie binnen de zoekresultaten. Deze zoekmachineoptimalisatie van Joomla zorgt er zo voor dat je zoveel mogelijk bezoekers naar je website kunt trekken, een belangrijk doel van iedere website-eigenaar. In de Joomla cursus behandelen we zo een aantal belangrijke onderwerpen, waardoor je goed van start kunt met dit handige Content Management Systeem, dat volledig in het Nederlands te gebruiken is.


Joomla! support


Joomla! Beveiliging.


Joomla! Migratie.


Joomla! onderhoud.