bedrijfswebsite

Slimme ondernemers kiezen voor een kant-en-klaarwebsitepakket. Hiermee kunt u uw bedrijf direct succesvol presenteren. Dit noemen wij ont zorgen: naast de verplichte zaken zoals een domeinnaam, supersnelle SSD-webhosting en een e-mailpakket krijgt u van ons een sprankelend logo en een eigen huisstijl. Tot slot voorzien wij uw website ook nog eens van pakkende teksten, marktgericht, bekend voor uw doelgroep en geoptimaliseerd voor Google.

Start App is een kant en klare Joomla! template voor de presentatie van je mobiele app, bedrijfs- of productpresentatie. De template bevat alle wat je nodig hebt om een product of dienst te presenteren op een website. De Joomla template bied voldoende modules voor een optimale presentatie. Niet alleen van je producten of diensten maar ook voor video's, testimonials en screen shots.

Deze Joomla plugin maak het plaatsen van een YouTube of Vimeo filmpje wel erg gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is het kopieren van de link. Plak deze vervolgens in uw artikel of aangepaste html module. Uiteraard is het responsive en past de ingesloten YouTube of Vimeo video zicht automatisch aan. Deze video plugin voor Joomla is gratis te downloaden op de website van DJ-Extensions.com

 

Ook wij van Joomla Veghel hebben regelmatig te maken met meertalige websites. Met een meertalige website bereik je zowiezo een groter publiek en het houd je bezoekers ook nog eens langer op je website. Wat weer ten goede komt van je conversie, mits de vertaling correct is uitgevoerd.

Loop jij ook met het idee om je eigen webshop te beginnen? Maar wat heb je nu precies nodig voor een webwinkel?

Wij hebben de ingrediënten voor een gezonde webshop op een rijtje gezet.

  • Passie een doorzettingsvermogen
  • Een goed product, service of dienst
  • Een pakkende domeinnaam
  • Stabiele webhosting
  • Webshop
  • Markt gerichte teksten
  • Online betalingssysteem
  • Vervoerder voor je pakketjes

informatie aanvragen


Joomla! support


Joomla! Beveiliging.


Joomla! Migratie.


Joomla! onderhoud.