Webbeveiliging

Je website beveilig je met het SSL-certificaat, het groene slotje dat je in browserbalk ziet, maar veel mensen weten niet hoe dat aan te vragen. SSL is belangrijk, want het verzekert je voor schade die je site kan veroorzaken én het verhoogt je ranking in Google. Het is wel lastig dat er verschillende SSL-certificaten zijn.

E-mail + Office

Email maakt nog vaak gebruik van POP3, alle inkomende berichten worden van de server verwijderd, terwijl je met IMAP met alle devices kunt mailen zoals je telefoon. Maar IMAP geeft veel SPAM en er is een verandering aan de gang naar MX-records voor Gmail en G Suite, Microsoft Exchange. Office en Google gaan overheersen.

Webhosting

Is je website te traag? De kans is groot dat je gebruik maakt van Shared Hosting. Je zit met een heleboel andere sites elkaar in de weg op dezelfde server. Maar er is ook VPS, virtual private servers, waarbij je een afgebakend deel van de server hebt en dat betekent meer snelheid, minder uitval en meer performance.

Online marketing

Je website verdient bezoekers, maar die vinden je site niet. Daar wil je iets aan doen en dat kan bijvoorbeeld door SEO en SEA te optimaliseren of een adwords-campagne op te starten. Je kunt alle bezoekersdata bijhouden via Google Analytics, maar eerlijk is eerlijk, dat is allemaal best ingewikkeld. Niet voor mij natuurlijk.

Cloud service

Er is bijna geen ontkomen meer aan Office 365, Google Suite, maar wat kan ik daar allemaal mee? Hoe zit het met die Cloud die je kunt gebruiken en hoe kan ik die delen. Monitoring, Security, Office Suites & Exchange, Back-up & recovery: stuk voor stuk software die op maandelijkse basis is te managen.

CMS (content management systeem)

Welk systeem moet ik gebruiken voor mijn website? Wat is gebruiksvriendelijk. Wordpress wordt veel geprezen, maar Joomla is veel beter, sneller en uitgebreider. Jimdo, Wix en Weebly zijn handig, want het is ‘drag en drop’, maar om uit die systemen het optimale te halen is weer lastig.

Contactinformatie

Heiveld 12
5464 VT Veghel

+31 6 108 632 14

info@joomla-veghel.nl

Bedrijfsinformatie

KvK: 55776183
Btw: NL001768510B19
Bank: NL89 KNAB 0255 2789 26

Hoe kunnen wij u helpen?

Chat met ons op WhatsApp
Close and go back to page